|
|
Зізнаюся чесно, спочатку я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то курочка буде пересушеною, то вона пригорить зверху, то воно не пропечеться всередині. Я обмежувалася лише вареними котлетами — менше ризику зіпсувати продукти.
Усе змінилося, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику лежала курочка, яку планували на завтра. Згадала все, що колись чула, які колись чула від мами та подруг. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, з'ясувала всі нюанси температурного режиму, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не перетримати її.
Найсильніше переживала через те, чи вдасться зберегти соковитість. Але коли побачила результат своєї праці з неймовірним ароматом, усвідомила — я змогла! Вона була ніжною та м'якою, рум'яною з усіх боків і надзвичайно апетитною. Компанія була щасливою, а я отримала натхнення готувати далі.
Зверніть увагу, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. Тепер курка в духовці — моя улюблена страва для гостей, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найзручніше, що основний процес відбувається без моєї участі, поки духовка працює замість мене. |
|